Hvad er det bedste WordPress tema?

Det findes mange forskellige WordPress temaer, og det kan derfor ofte være svært at finde det helt rigtige. Så hvilket WordPress tema er det bedste?

Hjem » Hvad er det bedste WordPress tema?
Profilbillede Julian Bendtsen
Julian Bendtsen

Hvis du har valgt WordPress som dit CMS, kan du se frem til at arbejde med en af de bedste platforme at lave din hjemmeside på. Det kan dog oftes være svært at vælge præcis det tema, som passer bedst til dit visuelle udtryk.

Hos Formater har vi derfor samlet de bedste og mest brugte temaer på WordPress, så det er nemt at komme i gang. Er du i tvivl om hvilket tema du skal vælge, skal du derfor bare læse videre.

De bedste og mest brugte temaer på WordPress

Nogle af temaerne kan kræve at du installerer diverse plugins for at få den optimale oplevelse. Hvis dette er tilfældet, oplyses dette ud fra temaet.

Er du i tvivl om hvad et CMS er? Så læs vores artikel: Hvad er et CMS?

astra wordpress theme formater

Astra

Astra er en af de mest populære teamer når man snakker WordPress. Teamet loades hurtigt, og kan bruges til mange forskellige websites. Uanset hvad du skal lave, så er Astra temaet ofte det rigtige til dig. Astra har desuden en helt fantastisk SEO (search engine optimization) tilføjelse, som kan hjælpe dit website med at rankere højere på f.eks. Google.

Læs mere om Astra

Formater WordPress Tema Ocean

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress tema med masser af features. Det er super nemt at bruge og inkluderer flere forskellige layouts så du kan få præcist det look du er ude efter. OceanWP understøtter desuden Woocommerce.

Læs mere om OceanWP

Formater WordPress Tema Hello Elementor

Hello Elementor

Hello Elementor er nok det mest simple tema, som du kan få fingerne i. Det går dog godt i samspil med webpage builderen Elementer, da det giver dig mulighed for at lave dit website helt fra bunden. Du kan derfor bygge alle dine sider præcis som du vil.

Læs mere om Hello Elementor

hestia wordpress theme formater

Hestia

Hestia føles som et premium tema også selvom det er helt gratis. Teamet er perfekt til små virksomheder, magaziner og blogs. Hestia er også kompatibel med f.eks. webpage builderen Elementor og Woocommerce.

Læs mere om Hestia

divi wordpress theme formater

Divi

Divi er et “drag-and-drop” tema fra Elegant Themes. Det kan bruges til at bygge stort set alle typer hjemmesider fra bunden. Du kan også vælge at bruge ét af de mange 100 pre-lavet layouts. Divi er et responsivt tema til både mobil og desktop.

Læs mere om Divi

Så er du klar til at lave din egen hjemmeside. Hvis du har brug for hjælp til dit design, så læs vores: 10 tips til godt design af din hjemmeside.

Følg os her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *